pátek 26. června 2015

Co bylo, co bude dál?


Ahoj :), ano jak můžete vidět ještě stále žiju!! :) Tímto článkem bych Vám chtěla objasnit co se tak trochu se mnou dělo a co bude dál!! :) Budu se snažit být stručná abych Vás tímto článkem neunudila :).


Jak jste si asi už každý všiml, tak od konce minulého roku to se mnou šlo najednou z kopce, Přestala jsem přispívat, začala být málo aktivní a já sama netušila co se děje. Důvod proč to píšu je ten, že ono by to dřív nebo později i tak přišlo.. Od začátku tohohle roku se mi hodně změnil život a s knižním světem ho nejsem doteď moc schopná skloubit. Bohužel moc nečtu, ale videa a blogy jsem nepřestala sledovat.  Mě samotnou to mrzí.. Myslím na ty časy kdy jsem blogovala, byla neustále aktivní, přečetla 8 knih za měsíc a myslím i na Vás čtenáře, kteří měli můj blog rádi a rádi jsem chodili. Vůbec nevím jestli se teda někdo takový tady ještě najde :), ale doufám že ano.

Nechci se vymlouvat na to, že nebyl čas a nechci ani říct, že jsem se na to prostě vykašlala. Ale ten čas opravdu moc nebyl. Od začátku roku mám menší brigádu, dává mi hlavně časově zabrat. K tomu jsem se zas vrátila po dvou letech k tenisu a škola taky nebyla letos moc jednoduchá pro mě. K tomu jsem měla i osobní problémy a prostě bylo toho na mě vážně moc. V týdnu jsem se většinou vracela domů až k večeru a vždycky když jsem si udělala chvilku na knihu, tak jsem u toho akorát usnula. Nešlo to, i když jsem chtěla.

Jak jsem již už i říkala hodně se mi změnil život a já sama jsem se hodně změnila a dospěla nebo spíš má takový dojem :D. Neměla jsem vůbec jednoduché období, takže nemůžu ani říct že by se můj život změnil k lepšímu spíš naopak. Vypadá to, že to nejhorší mám asi už za sebou, ale i tak budu ještě potřebovat spoustu času než to úplně to všechno překonám a než zas najdu sama sebe. Mám pocit, že díky této situaci, jsem se hodně naučila, ale i ponaučila. Ale jak se říká všechno má svůj čas a doufám, že už to bude jen lepší. :) A celý život mám stále před sebou a myslím, že můžou potkat později i daleko horší věci. 
Mým životem Vás, ale nechci zatěžovat. Stalo se, co se asi stát mělo, a asi si tím musí každý z nás jednou projít.

A jak to bude dál?
Popravdě pořád nevím co bude dál.. Chtěla bych se vrátit, i když rozhodně bych nebyla tak aktivní a nevím jestli třeba to stojí za to. Vyšla jsem taky ze cviku, takže mám pocit, že vůbec neumím už psát.
Taky mě napadlo jednou, že až bych si vydělala na lepší foťák že bych třeba mohla spíše točit videa!! Poslední dobou mě to láká víc a víc :). Ale to si budu muset ještě hodně rozmyslet :).. Jak říkám nevím jestli bych to časově vůbec stíhala.

A co se týká čtení?
Ano, ode dneška mi začínají prázdniny, takže prvních 14 dní bych si chtěla vážně odpočinout a jenom číst, koukat na filmy a seriály a vážně nic nedělat :D, i když první brigáda mi zůstala, ale to musím nějak překonat :).
Pak mi začíná další brigáda, takže toho na čtení zas moc nebude čas a časově to bude asi zas trochu náročnější, ale prázdniny si chci hlavně užít :). 

Jinak můj blog taky na konci května oslavil druhé narozeniny!! Vidím jak ten čas vlastně strašně letí :). A chtěla bych Vám všem poděkovat za to, že mě stále sledujete na mojí FB stránce. Číslo neustále roste, i když nejsem aktivní a jsme za to i tak strašně moc ráda :)

Doufám, že jsem Vám tímto článkem aspoň něco trochu vysvětlila a snad jste moje "blábolily" pochopily :D.


Když tak mi dejte Vy do komentáře vědět jestli byste chtěli abych se vrátila!!! :)
A ještě mi napište jestli byste chtěli článek - Moje knižní plány na léto 2015?? :)

Mějte se krásně a všem přeju krásné prázdniny.. :)